fbpx

Spalam covoare cu echipamente si tehnologii profesionale.

Fast and Clean utilizeaza o linie autom­a­ti­zata de despra­fuire, spalare si cen­trifu­gare, capa­bila sa pro­ce­seze covoare cu o latime de pana la 4,5 m . Aceasta practica o curatare in profunzime a fibrelor si elimina murdaria si petele cu produse de curatatorie ecologica evitandu-se totodata deteriorarea acestora si a tesaturilor interne si rezultand eliminarea completa a bacteriilor, a acarienilor si a mirosurilor neplacute.

Prin utilizarea acestor echpamente ne-am propus sa satisfacem nece­si­tatile cli­en­tilor nos­tri cu ser­vicii pro­fe­sion­ale com­plete in dome­niul spalarii covoarelor si totodata sa asiguram pro­tejarea mediul, prin con­sumuri reduse de energie, apa si detergent.

Echipamentele noastre realizeaza procesarea totala a covorului, cu o calitate profesionala, respectiv realizeaza urmatoarele functii: desprafuit + spalat + centrifugat covoare pe o singura masina, fara zgomot sau vibratii.

 Stimati clienti, in situatia in care nu va satisface calitatea prestatiei noastre, compania se obliga sa repete operatiunea de curatare/spalare fara sa va mai perceapa costuri suplimentare.

Call Now Button