fbpx

Vrem sa fim mereu cei mai buni  de aceea, venim în întâmpinarea clienţilor nostri cu servicii de spalatorie industriala. Acest serviciu se adreseaza persoanelor juridice, fiind o solutia potrivita pentru restaurante, hoteluri, moteluri, scoli, gradinite, spitale, fabrici de lactate, industria produselor farmaceutice, firme organizatoare de evenimente, saloane spa, saloane de coafura si nu numai, ne putem adapta la afacerea dumneavoastra. Avem capacitate mare de colectare, spalare si livrare, ceea ce ne poate transforma intr-un partener de incredere, garantam calitatea serviciilor prestate prin echipamente de ultima generatie si detergenti de maxima eficienta, astfel reusim  sa fim la inaltimea asteptarilor clientilor nostri.
Cu ajutorul unor solventi speciali, reusim intotdeauna sa indepartam si cele mai dificile pete de pe uniformele angajatilor, de pe fetele de masa, draperii sau lenjeriile de pat.

Avantajele pe care le veti gasi la firma noastra sunt :

• un raport calitate-pret excelent
• oferim un pret foarte competitiv pe piata (negociabil in functie de cantitati)
• avem flexibilitate la cerintele clientilor
• corectitudine si seriozitate
• termenul scurt de livrare si calitatea exceptionala ne recomanda
• personalul nostru bine pregatit si cu o experienta vasta in domeniu vor scoate un alb imaculat

Inca de la inceput ne mandrim cu succesul inregistrat de aceasta divizie, care intr-un timp foarte scurt a reusit sa fidelizeze un numar mare de clienti. Suntem orientati tot timpul catre evolutie, asa ca lucram fara sa obosim la îmbunatatrea serviciilor noastre. Nevoile clientilor nostri conteaza si ne dorim sa oferim servicii satisfacatoare si de calitate.

industrial

Preturile vor fi stabilite prin negociere directa in functie de cantitatea si ritmicitatea comenzilor.
Colectarea si livrare este gratuita si va fi facuta dupa un program stabilit cu clientul.

 Credem că fiecare dintre noi este responsabil pentru mediul în care traieste. De aceea folosim echipamente de ultima generatie, ce utilizează mai putina energie si are un consum redus de apa si detergent. Astfel minimizăm impactul asupra naturii, bineinteles fara a compromite calitatea serviciilor prestate.
Call Now Button