fbpx

In general spalarea covoarelor acasa poate parea o solutie optima, dar daca incercati singuri trebuie sa stiti ca acest proces implica si dezavantaje, precum: degradarea, decolorarea, patarea si efortul fizic prelungit. Uscarea lenta poate favoriza depunerea bacteriilor, iar mucegaiul si mirosurile neplacute vor aduce covorul intr-o stare chiar mai proasta decat inainte de spalare.

De obicei, aspirarea de zi cu zi reprezinta inlaturarea scamelor si prafului de la suprafata, dar majoritatea impuritatilor raman impregnate in tesatura covorului: murdaria profunda, mirosul urat si acarienii sunt un pericol real pentru sanatate si trebuiesc tratate cu seriozitate!

De obicei in preajma sarbatorilor toata lumea se apuca de curatenia generala , stim ca sunteti ocupati si venim in ajutorul dumneavoastra cu servicii complete de curatenie  nu mai este nevoie sa desfaceti dumneavoastra galeria si sa spelati draperiile, acum puteti apela la profesionisti , diferenta o sa fie vizibila. Avem solutii si echipamente performante ce permit curatarea perdelelor, draperiilor, roletelor si jaluzelelor textile la cea mai inalta calitate.

 

Call Now Button